(02) 330 55 00  |  info@tipom.si
DomovStirikolesniki (UTV)
LINHAI

LINHAI

“Chinese manufacturer”

Linhai je kitajski proizvajalec, ki nudi privlačne cene štirikolesnikov. So učinkovit “delovni konj” za prosti čas kot tudi profesionalizem, z neverjetnimi terenskimi sposobnostmi. Vsestranski, a zelo enostavni za upravljanje, enostavni za vožnjo in vodljivi.

Zmogljivosti lahko še izboljšate tako, da dodate široko paleto dodatkov. Oprema Linhai ponuja odlično prilagajanje in visoko zanesljivost pri vsakodnevni uporabi. Vozila imajo veliko vlečno moč, kakovostne dele že v standarnih paketih, električno izbirni pogon 2×4 / 4×4 ter najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na trgu.

Tipom Moto & ATV center

Izberite posamezni model in preverite podrobnosti. Ali nam pošljite povpraševanje preko spodnjega obrazca.

CAN-AM

CAN-AM

“If it’s not done with heart, it’s not Can-Am. It’s passion you can feel.”

Can-Am vozila proizvaja BRP / Bombardier Recreational Products, kanadsko podjetje, nekoč del družbe Bombardier Inc. Joseph-Armand, ki jo je leta 1942 ustanovil kot L’Auto-Neige Bombardier Limitée. Quebec, Kanada.

BRP ima v lasti proizvodne obrate v Kanadi, Združenih državah, Mehiki, Finskem in Avstriji Izdelki BRP, vključno s terenskimi vozili Can-Am (ATV) in vozili Side-by-Side (SxS, UTV, SSV), so distribuirani v več kot 100 državah, katero nudi več kot 4.200 trgovcev in distributerjev.

Tipom Moto & ATV center

Izberite posamezni model in preverite podrobnosti. Ali nam pošljite povpraševanje preko spodnjega obrazca.

  Podatki podjetja

  Tipom d.o.o.
  Moto & ATV center
  Titova cesta 63, 2000 Maribor

  Za več info pokliči
  (02) 330 55 00

  X